2 Betingelser

Priser

Alle våre priser er oppgitt i norske kroner og vises både med og uten merverdiavgift. Totalsummen for ditt kjøp vil vises før bestillingen og vil inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet, som porto, frakt osv. 

Vi krever betaling for varen fra det tidspunkt den blir sendt fra oss til kunden. Betaling tas enten med kort eller Vipps.

Leveranse

Vi sender varene til deg med Bring. Du kan også velge å hente de bestilte varene i vår butikk i Thorvald Meyersgate 34 i Oslo. Fraktkostnader beregnes automatisk ved utsjekk.

Reklamasjon

Dersom det er feil på, eller er en mangel ved varen du har kjøpt, og dette ikke var opplyst om på vår hjemmeside, må du innen rimelig tid etter at du oppdaget den gi oss skriftlig melding på e-post om at du vil påberope deg mangelen. Vi vil da informere deg om hva du skal gjøre videre. Reglene om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp (Forbrukerkjøpsloven).

Angrerett

I følge Angrerettloven gjelder angrefristen fra den dagen kjøperen mottar varen og 14 dager fremover. Dersom du benytte deg av angreretten, returnerer du varen i samme stand som du mottok den og legger ved utfylt angreretts-skjema (vedlagt i forsendelsen). Du vil da få tilbakeført det du har betalt. Kjøper betaler returporto. Se utfyllende informasjon på angrerettsskjemaet som ligger ved forsendelsen. Alle merkelapper som var festet til varen må fremdeles være festet til plagget som de var da du mottok varen fra oss.

Forbehold

Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varene på vår hjemmeside. Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål. Vi ønsker å gi deg best mulig hjelp og en vellykket handel!