Levering

1 . Levering

 

Leveranse

Din bestilling vil normalt sendes fra oss innen 24 timer etter at ordren er mottatt. Bestillinger som kommer inn i helger eller på helligdager, vil i de aller fleste tilfeller bli behandlet og sendt første påfølgende virkedag. Vi tar forbehold om at en vare kan være utsolgt selv om det ikke fremkommer på vår hjemmeside. Dersom en vare du har bestilt er utsolgt, kontakter vi deg snarest og du vil da ikke bli belastet for varen. Kostnader forbundet med frakt beregnes automatisk ved utsjekk.

Fraktalternativer

Vi erbjuder forskjellige fraktalternativer. Hva som blir billigest er avhenging av hva du kjøper. Alle alternativ blir synlig i handlekurven når du skal sjekke ut. Hvis du lurer på noe kring frakt er det bare å ta kontakt. Vi hjelper gjerne. 

Helthjem

Pakken legges på din dørmatte eller i din postkasse i løpet av natten. Du vil motta en sms som informerer om at pakken er levert. Leveringstid er ca 1-2 virkedager på Østlandet, og ca 1-5 virkedager for resten av landet. Levering også på lørdag og søndager. Forsikring inkludert. Fastpris på 80 kr uansett hvor mange plagg du kjøper fra oss. Når du handler for over 1000kr får du fri frakt med Helthjem.

Bring 

1.PAKKE TIL POSTKASSEN: Leveres hjem til deg i postkassen. Hvis du det ikke er plass i postkassen eller om den er låst blir pakken sendt til hentested. Da påløper en ekstra kostnad på 35kr. 

2. POSE PÅ DØREN: Leveres hjem til deg i postkassen. Dersom postkassen er låst, full eller for liten for pakken du ønsker tilsendt vil du med å velge dette alternativet tillate at pakken henges i pose på dør. Ingen tilleggskostnader etter at du har betalt hos oss. 

3. PAKKE TILL HENTESTED: Produktene leveres til nærmeste utleveringssted i forhold til adressen du oppgav ved bestilling i samarbeid med våre logistikkpartnere. Pakken leveres innen 2-8 virkedager som starter fra den datoen da ordren sendes. Du blir varslet når du kan plukke opp pakken på ditt postkontor. Kostnader forbundet med frakt beregnes automatisk ved utsjekk.

Vanlig brev

Pakken sendes med vanlig brev på posten. Kostnader forbundet med frakt beregnes automatisk ved utsjekk.

Hent i butikken

Du kan også velge å hente de bestilte varene i vår butikk i Thorvald Meyersgate 34 i Oslo. Dette er kostnadsfritt.