1 . Levering

 

Leveranse

Din bestilling vil normalt sendes fra oss innen 24 timer etter at ordren er mottatt. Bestillinger som kommer inn i helger eller på helligdager, vil i de aller fleste tilfeller bli behandlet og sendt første påfølgende virkedag. Vi tar forbehold om at en vare kan være utsolgt selv om det ikke fremkommer på vår hjemmeside. Dersom en vare du har bestilt er utsolgt, kontakter vi deg snarest og du vil da ikke bli belastet for varen. Kostnader forbundet med frakt beregnes automatisk ved utsjekk.

Fraktalternativer

Helthjem

Pakken legges på din dørmatte eller i din postkasse i løpet av natten. Du vil motta en sms som informerer om at pakken er levert. Leveringstid er ca 1-2 virkedager på Østlandet, og ca 1-5 virkedager for resten av landet. Levering også på lørdag og søndager. Forsikring inkludert. Fastpris på 75 kr uansett hvor mange plagg du kjøper fra oss. 

Bring

Vi sender varene til deg med Bring. Produktene leveres til nærmeste utleveringssted i forhold til adressen du oppgav ved bestilling i samarbeid med våre logistikkpartnere. Pakken leveres innen 2-8 virkedager som starter fra den datoen da ordren sendes. Du blir varslet når du kan plukke opp pakken på ditt postkontor. Kostnader forbundet med frakt beregnes automatisk ved utsjekk.

Vanlig brev

Pakken sendes med vanlig brev på posten. Kostnader forbundet med frakt beregnes automatisk ved utsjekk.

Hent i butikken

Du kan også velge å hente de bestilte varene i vår butikk i Thorvald Meyersgate 34 i Oslo. Dette er kostnadsfritt.