Julelyd hos Velouria

Vi har hørt rykter om at julen kommer, selv i et år som 2020. Selv om det akkurat var mars, og så ble det plutselig desember uten at man rakk å gjøre noe som helst. Aldri har det å gjøre så lite gått så fort. Om dere skjønner hva vi mener… Det gjør garantert alle siden alles liv har stått sånn litt med pauseknappen inne.

Tolkning av julen

Vi forholder oss selvsagt til fakta, og i følge kalenderen ruser vi mot den 24. desember. Altså på høy tid å begynne å forberede seg. Julgaver, julemat og et tonn med julegodis. Ja, det er mange koselige ting. Vi har tatt ansvar og satt sammen en liten playlist med sånn julete musikk på Spotify. Såpass kan vi bidra med når dere alle skal dras gjennom julestria. Hehe… Og, ja, vi kan selvsagt bidra med julegaver både i butikken på Løkka og fra nettbutikken. Men det vet dere allerede. Velkommen innom! Her har dere vår tolkning av julen. Snurr film! Eller plate, da…

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *