Dette skal vi på PiP Fest

Oslos største piknik flytter til Sofienbergparken! Vi gleder oss til å få nye naboer i perioden 13.-15. juni, og endelig har Løkka fått den festivalen den fortjener! 

Det er ingen hemmelighet at vi, foruten å drive butikk, mest har lyst til å dra på konserter. Vi er over middels opptatt av det som kommer ut av høyttalerne i butikken, og du visste det kanskje ikke, men Velouria er oppkalt etter en låt av et av våre favorittband: The Pixies. Å høre og oppdage ny musikk er kanskje det beste vi vet. Eller å dra og se en artist man elsker for tiende gangen. Bedre blir det faktisk ikke. Derfor er det ekstra rått å kunne gå på festival et steinkast fra butikken! 

Oversized piknik

Særlig siden PiP-fest har vært en av våre favorittfestivaler de siste somrene. Det er festival, men innpakket i et litt mindre og koseligere format enn de gigantfestivalene vi er blitt vant til i senere år. Tenk deg en litt oversized piknik med den utvidede vennegjengen din, legg til noen scener, noen godt utvalgte band og en masse foodtrucks. Da er du der. 

I fjor fikk vi sett ganske mye av festivalprogrammet, men merket oss spesielt Jason Isbell. Det var en av de gangene vi har sett Isbell – som til tider kan minne om en introvert Springsteen – i virkelig i godt humør på scenen. Det har vi ikke glemt! 

Konsert-tips

I år det flere konserter vi gleder oss til. PiP-fest har som regel en ganske variert booking. Det stemmer også i år. Du vil finne noe nytt, men du har også sjansen til å se noen av de gamle musikalske heltene. Vi liker å gå på festival med et åpent sinn, og vil selvsagt forsøke å rekke over så mye som mulig, men vi har merket oss noen som konserter som vi bare ikke vil gå glipp av. 

New Order (torsdag)

Etter at Ian Curtis hadde sagt takk for seg på verst tenkelig måte, var det over for Joy Division. Opp fra asken steg New Order. De har vi plaget naboer med ved å spille deres store hit, «Blue Monday» på relativt høyt volum. Vi gleder oss til å se dem live. 


Kurt Vile & The Violators (torsdag)

Den tidligere The War On Drugs-gitaristen har for lengst skapt seg en karriere på egen hånd, og liker du musikk i tilnærmet «lo-fi» med sterke innslag av rotekte americana og søte melodier, er det bare å legge seg i gresset og nyte.


The Charlatans (torsdag) 

Disse britene leverte soundtracket til mange unge menneskers liv på 90-tallet. Deres «depressive gladpop» fremkaller fortsatt minner om sol, sommer og svaberg (og litt hvitvin). Hvordan er de i dag? Vi er spente.


Matt Corby (fredag) 

Australske Corby leverer vakre melodier og bedriver vokal-lek. Det har vi sett på YouTube. Nå skal vi se ham i nabolaget. Skulle det bli så vakkert og avslappende at vi sovner i gresset, håper vi noen er snille og vekker oss – forsiktig.


Madrugada (lørdag) 

Det norske flaggskipet er endelig tilbake. Ja, vi savner fortsatt Robert, men har du hørt Madrugada de siste årene, vet du at det fortsatt er både tøft, voldsomt og vakkert. Og vi gleeeeedeeer oss!


The Tallest Man on Earth (lørdag) 

Svenske Kristian Matsson har nærmest blitt en kultfigur med kassegitaren sin, og han har skaffet seg forbausende mange hardcore fans som The Tallest Man on Earth. Vi har lyttet litt på Spotify. Interessant. Må sjekkes ut live.

Vi ønsker PiP Fest velkommen til Løkka! ❤️

P.S Du bør ikke gå glipp av årets nyhet: PiP Natt…

Programmet til PiP Natt.

I år utvides PiP-fest, og fortsetter pikniken utover natten etter at festivalområdet er stengt. PiP Natt betyr konserter på hele 12 utesteder i nabolaget. Vi har merket oss Americana kvelden på torsdagen på Parkteatret. Her spiller både Malin Pettersen og Silver Lining. Maya Vik har også et DJ-set på Nedre Løkka Lounge den samme dagen. Men også mye annet spennende hvis du ikke har lyst til å sove…

P.S Du kan vinne 2 billetter til PiP Fest på vår insta…

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *