Lyden av Velouria

Siden vi på Velouria er ganske så kresne på musikk hører du ikke noe radio eller andres lister hos oss. Vi lager faktisk våre egne. Det skal sies at vi fremdeles er skikkelig analoge, og derfor ikke har tilgang på Spotify i butikken. Vi kjører heller på med noen gode gammeldagse USB-pinner som vår musikkansvarlige har mekket på i timesvis.

Musikk-lykke

Sånn høres Velouria ut på Spotify. ❤️

Det pleier å være en salig blanding av rock og pop. Mest sånn skikkelig gamle ting som passer til vintagetemaet i butikken, men det kan nok snike seg inn en eller annen ny greie. Og noen corny låter som bare får oss i godt humør… Litt for alle, pleier vi å si, men mest av alt det vi selv har lyst til å høre på. Vi har jo tross alt åpent syv dager i uken, eller hvis man skal brekke det ned; hele 50,5 timer. Det er ganske så lenge. Ikke fan om vi skal stå i den butikken å høre på noe som ikke man blir lykkelig av. Så her er kortversjonen av alt det som kommer ut av høyttalene på Velouria. Musikk er selve livet. Hverken mer eller mindre. 😍

Siden vi allikevel snakket om Velouria og musikk. Dagens avsløring:

Vi kan herved avkrefte at Velouria skal ha blitt oppkalt etter en mystisk tante eller fjern slekting. Det ville vært fantastisk å kunnet kommet med en eller annen snufsehistorie om hun dama som bare var helt awesome. Sånn er det altså ikke. Vi er bare veldig glade i bandet Pixies, og låten Velouria. Here it is:

My Velouria, my Velouria
Even I´ll adore ya, my Velouria🤩


 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *